Nieuws

Nieuwsbrief 10: Energiepark Haringvliet Zuid geopend

Uitnodiging bezoek Haringvliet Zuid

Afgelopen periode hebben we verschillende afrondende werkzaamheden verricht. Energiepark Haringvliet Zuid is deze week officieel geopend. Een mooie mijlpaal voor het project! In deze tiende nieuwsbrief geven we je een impressie van de opening en blikken we terug op de werkzaamheden die afgelopen periode verricht zijn.

Je leest de volledige nieuwsbrief hier

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het windpark? Schrijf je dan in.


Opbrengst Windfonds Goeree-Overflakkee 

Windparken die na 2016 op Goeree-Overflakkee gebouwd zijn of worden gebouwd, dragen jaarlijks bij aan het Windfonds Goeree-Overflakkee,...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.