Nieuws

Nieuwsbrief 12: Ervaringen Energiepark Haringvliet Zuid

Energiepark Haringvliet Zuid draait inmiddels al twee jaar op volle toeren. Het is het eerste energiepark van Vattenfall waar duurzame opwek via wind, zon en batterij gecombineerd wordt. In deze nieuwsbrief blikken we terug op die afgelopen twee jaar: wat zijn de eerste ervaringen?

Je leest de volledige nieuwsbrief hier.


Opbrengst Windfonds Goeree-Overflakkee 

Windparken die na 2016 op Goeree-Overflakkee gebouwd zijn of worden gebouwd, dragen jaarlijks bij aan het Windfonds Goeree-Overflakkee,...

Rondleiding 21 juni

Energiepark Haringvliet Zuid draait sinds maart 2022 op volle toeren. De windmolens en zonnepanelen leveren volop energie. Nu...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.