Nieuws

Brand in nieuwe windmolen

In een nieuwe windmolen van Energiepark Haringvliet Zuid is op maandagmiddag 30 november brand ontstaan. De windmolen, die van alle windmolens het dichts bij het dorp Middelharnis staat, vatte vlam.

Al snel was de brandweer ter plaatse en werd het vuur onder controle gebracht. Er zijn geen gewonden gevallen. Tijdens de testfase is er iets mis gegaan waardoor er brand is ontstaan. Hoe dat precies kon gebeuren is nog onduidelijk. Dat wordt komende weken verder onderzocht.

Foto: Olympia Kazerne


Opbrengst Windfonds Goeree-Overflakkee 

Windparken die na 2016 op Goeree-Overflakkee gebouwd zijn of worden gebouwd, dragen jaarlijks bij aan het Windfonds Goeree-Overflakkee,...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.